Ohio Crossing……..

Om maar wat couleur locale toe te voegen aan dit anders toch wat fletse deel van Kentucky, het is weer eens fucking heet en begrijp nu ook hoe ze die Fried Chicken bereiden, ze lazeren die beesten gewoon op het asfalt, lepel olie d’erbij et voila…! Er was een stille hoop, die overigens keihard onderuit is gehaald dat het meteorologisch systeem van Illinois een totaal ander weerbeeld zou laten zien, maar helaas ook hier 33C en 95 % luchtvochtigheid. Wat er overigens voor zorgt dat overnacht de schimmel zich gewoon over de slaapzak heen woekert.
Meanwhile….is de Ohio river overgestoken, een soort van 200 meter brede modderstroom en bereiden we ons voor op ‘ Missisipi I remember Youhoooee…’ dus entering Missouri op zoek naar Ebbing en 3 Billboards. Ondertussen heuvelt het vrolijk verder. KissKiss….

Ohio Crossing……..

23 mei 2018

Reacties:

 1. Rob schreef:

  Prachtige verhalen en foto’s Albert. Ik hoop dat je een paar Pussycats tegenkom. Ik meen nog te weten dat er een bij is waar je de fiets met bagage zo tussen de voortanden kunt parkeren 😛

  1. Albert Dedden schreef:

   Jaja maak maar grapjes over gePumade fietsers die een verkeerde afslag namen….ondertussen rijgen wij de porkchops aan de stick en hangen ze boven een spetterend houtvuurtje van Illinoise pijnbomen. Cheers….

 2. Joke schreef:

  Fantastisch..!!

Geef een reactie

Oh waar the hell zijn we...?

Ohio Crossing……..

23 mei 2018