Bye Bye Kansas Dorothy………

Volgens onze mede sektegenoten was het natuurlijk een vorm van cheating, want zij deden wel de gehele Trans America Trail en zij kregen aan het eind natuurlijk wel een Purple Heart opgespeld met daarop vermeld het exact aantal verreden mijlen en de totale lijdensweg van Christus door Virginia, Kentucky, Illinois, Missouri, Kansas etc. Maar wij, wij, wij…….. waren de Dutchmen, de Dutch partysquad, die barbeque’nd, vissend, bierdrinkend en fietsend door de VS trokken en de hand lichtten met het enigste wat het land nog overeind hield, de TransAm. Wij waren de de fietsTrumpen die het waagden om met een auto door Kansas te rijden en zo de meest geestdodende staat van Amerika keihard doorreden op weg naar verlichting, Colorado.
Anyway, sorry Stu, sorry James you ride hard for Kore, .
Maar God zo blij dat we dat hele stuk niks hebben overgeslagen, want het kostte al 2 dagen Interstate met 75 mph om in Colorado Springs te komen en vandaar weer te vertrekken naar de Hoosier Pass voor een fijne beenspierverlenging van 3500 m. Maar gelukkig het is droog, de zon schijnt en

Reacties:

  1. catja schreef:

    Heren, mannen, kerels diep teleurgesteld, dit x geen chapeau mijnerzijds. Saai? En dan maar met de toetoet verder……. nee niet meer doen. Zo is er altijd wel een smoes. Houdt vol en laat je niet verleiden en eerlijk is eerlijk, ik doe het jullie niet na.

    1. Albert Dedden schreef:

      Ach moeder, dat is natuurlijk niet de bedoeling, u had ons nog wel zo verstandig opgevoed. Voor straf gaan we 1150 km extra fietsen van Florence (CO) naar san Francisco (CA) en hopen dat we zo voldoende geboet hebben…..

Geef een reactie

Oh waar the hell zijn we...?

Ohio Crossing……..

23 mei 2018