Don’t even think of parking here……

Don’t even think of parking here…..

Zoals de fietscollega’s al gemerkt hebben tijdens appeltje/eitje fietstocht is het een criminal offence om even een lunch te parkeren in de berm van de weg. De hoeveelheid plakbiljetten die je vertellen ‘ Posted, No Trespassing’ is oneindig en heeft ongetwijfeld een flinke stad ter grootte van Ivanhoe( Ivanhoe is situated in the Appalachian Mountains along New River, and New River Trail State Park passes through Ivanhoe.) aan het werk gehouden de afgelopen jaren.
Posted betekend zoveel als, ik heb je gewaarschuwd dan is het nu tijd om de winchester uit het vet te halen en door te laden. Maar goed, wat voor ons normaal is een openbare ruimte die verder gaat dan de wegberm is hier niet aanwezig, want je staat gelijk op iemands erf of oprit, met al die gezellige edoch dwingende aanplakbiljetten. Ok nu verder, KissKiss tot later….

Reacties:

 1. Joke schreef:

  Geen bermtoerisme dus…😉

 2. Wout schreef:

  Wist niet dat de waterfiets ook mee was…

  1. Albert Dedden schreef:

   Huh welke waterfiets…?

 3. Yoline schreef:

  Is het parkeerverbod van al die land owners niet vooral op grote auto’s gericht? (en zouden twee vrolijke fietsers hun bammetje er best wel mogen nuttigen)

  1. Albert Dedden schreef:

   Over de doden niets dan asfalt…. en voor de rest is de openbare ruimte beperkt tot de goot en de het kerkhof. Dus dan weet je het wel…

 4. Wout schreef:

  Huh… zoom je kaartje maar eens uit bro

  1. Albert Dedden schreef:

   Was gewoon het midden van de James River in Buchanan, Wise Guy………..;)

Geef een reactie

Oh waar the hell zijn we...?

Ohio Crossing……..

23 mei 2018