Welcome to the future of Stedelijk Amsterdam……

Ja en dan beginnen we meteen in het MOMA in San Francisco , was toch een tegenvaller op kunstgebied . Mooi gebouw midden in het hart van de stad , maar wel een enigszins belegen ,weinig museale presentatie van de kunstwerken waarvan helaas het grootste gedeelte bestond uit fotografisch werk . De collectie is ondergebracht in een aantal zalen of vleugels , gezellig in lijstjes aan de wand met duidende bordjes erbij , zodat we kunnen begrijpen wat we zien . Maar wat opvalt is dat de presentatie totaal bestaat uit schenkingen en giften van collectioneurs met weinig inbreng van richtinggevend werk van het museum . Blij dat er in Nederland nog podia bestaan waar groots gepresenteerd kan worden . Anyway er lag nog wel een mooi pisbakje van Duchamps . Klaar voor gebruik . Binnenkort meer survival of the fittest.

Reacties:

 1. Wout schreef:

  Maar gelet op de wijze van bevestiging tevens geschikt voor dames, dus dat is toch wel een staaltje toegepaste kunst te noemen. Happy peeing!

 2. Wout schreef:

  Shit, dacht dat ik gereplied had, istie foetsie. Zitten jullie in een zwart gat of zo?

  1. Albert Dedden schreef:

   Nee niks black hole , maar de gehele VS is opeens tot internetvrije zone verklaard en heb grote moeite om WiFi te vinden , maar nu een heeeeeel dun draadje uit Goffs , Mojave . Bis Bald grusse die Frau

Geef een reactie

Oh waar the hell zijn we...?

Once upon a time…..

8 juli 2013

Deer Xing……

7 juli 2013

Gone Walkabout…….

5 juli 2013

Asphalt Jungle…..

27 juni 2013

Cracker Lake…..

20 juni 2013

On the road …..

10 juni 2013