Moose Spotting………….

Een bijna sacrale stilte daalde neer over de gelovigen , want daar lag hij dan de Holy Moose pal naast de weg langzaam kauwend wat wilgetakken weg te werken . De opstopping veroorzaakte weer een file van wildwatchers gewapend met telescopen waar je zelfs de neusharen van een beer mee kunt tellen . Op het moment dat de , in dit geval MooseJam ontstaat , heerst er eerst een opgewonden sfeer die nadat de Moose een uur lang niet beweegt , langzaam omslaat in een landerige professionele fluistersituatie , waarbij de kenners voorgaan in de rituele uitwisseling van weetjes en feitjes . Want wist je dat de mannetjes alleen rondhangen met hun eigen club en de vrouwtjes links laten liggen . Hmm.. gek lijkt totaal niet op hoe wij dat doen . Liefs A & A XXX

Oh ja op weg naar die andere plaats voor serieuze berenjacht ,Yellistone.

Reacties:

  1. Wout schreef:

    hetzelfde wat ik vorig jaar bij onze moose-encounter ook al dacht: op de keper beschouwd eigenlijk best wel een lelijk beest. Verhoudingen compleet zoek. Moet dat allemaal maar blijven leven?

    1. Albert Dedden schreef:

      He Wout exactly, als zo’n groot lelijk beest langs je loopt zie je hem eigenlijk niet , maar ruik je hem des te meer . Maar zeker in leven laten , anders hebben de Americo’s niks meer om op te jagen . Salut uit Montana , Amerika’s meest jachtvriendelijke staat ! Gr an d Vr !

Geef een reactie

Oh waar the hell zijn we...?

Once upon a time…..

8 juli 2013

Deer Xing……

7 juli 2013

Gone Walkabout…….

5 juli 2013

Asphalt Jungle…..

27 juni 2013

Cracker Lake…..

20 juni 2013

On the road …..

10 juni 2013