Warmed by Love…………..

Nee vrienden, I ain’t shittin you…. wat ik hier in mijn handen houdt is een pareltje van American Poetry . Sommige spirituele zaken kennen een eigen verband en logica ( vandaar de spirituele kant dus.. ) die je weg kruisen en in dit geval werd mijn  pad gekruist door niemand minder dan Dr Spock , de Ad Visser van de VS , oftwel Leonard Nimoy . Niemand anders dan Spock de grote duider van Star Trek , kwam in mijn handen voor het luttele bedrag van $ 3.00 . Een koopje , de eerste druk van Warmed by Love , poezie door L.Nimoy 1983 . Zelden heb ik zo’n diepgravend spiritueel werk tot mij mogen nemen , eigenlijk een bijbel voor alledag .Daarom zal ik met de regelmaat wat verzen opnemen in ons reisverslag , nu als voorproefje de eerste . Ik zeg , geniet ! Liefs A & A

Rocket ships
Are exciting
Buts o are roses
On a birthday

Computers are exciting
But so is a sunset
And logic
Wil never replace

Love

Sometimes I wonder
Where I belong
In the future
Or
In the past

I guess
I’m just
An old fashioned
Spaceman

Reacties:

 1. Cynthia R. schreef:

  Golden words my friend. Golden words.

 2. Joke Huis in t Veld schreef:

  I love it !!

  1. Albert Dedden schreef:

   Me too ! Me too ! Me too !…….greetings from outer space !

 3. Jan schreef:

  Beam Me Up! NOW!

  1. Albert Dedden schreef:

   Ha Jan, indeed beam me up ! Samen met onze nieuwe spiritueel leider Leonard vormen we een nieuwe kleine Trekkies community . Later Love & Kisses A & A

 4. Jan schreef:

  Die Pizza vind ik trouwens ook erg Spiritueel…maar dan van een erg andere soort..en…waarom hou je die trouwens zo angstvallig vast…of is het een UFO die net geland is? Vreemd land…

Geef een reactie

Oh waar the hell zijn we...?

Once upon a time…..

8 juli 2013

Deer Xing……

7 juli 2013

Gone Walkabout…….

5 juli 2013

Asphalt Jungle…..

27 juni 2013

Cracker Lake…..

20 juni 2013

On the road …..

10 juni 2013