Worldpeace starting in Richfield (UT)……..

De State of Indepence begon vanmorgen al vroeg tegen een uur of 04.00 met een serenade van 3 kwartier door de plaatselijke coyote die zijn vrijheid vierde met tussenpozen van 5 minuten en lekker uitdagend bij het hek van het kippenhok waar we naast geparkeerd stonden. Om 05.00 uur gevolgd door saluutschoten uit het do-it-yourself kanon van de City of Salinas, waar het kruit rond 06.00 uur eindelijk droog was. En toen was het feest dus begonnen…. Ohja niet in Utah, want in de sciencefiction staat hebben ze een ietwat moeizame verhouding met de Unie, dit vanwege het historische gegeven dat de mormonen afstammen van marsmannetjes en daardoor niet echt gerekend kunnen worden tot de Verenigde Staten en alleen onder dwang de 26e staat ( ? ) zijn geworden. Hier noemen ze het dus dan ook de Pioneersdays. Maar goed, de buurvrouw staat flink strak getrokken en gewikkeld in de Stars & Stripes de caravan uit te boenen en gaat de buurman eens lekker verwennen met een flinke emmer icecream, daar was ‘tie wel aan toe de kleine dikkerd…..

En onderweg natuurlijk niet te missen de Parade in Richfield waar Agnes zowaar met Miss County Sevier 2016 op de foto mocht. En of ze het leuk vond….( Miss beauty natuurlijk ) en jawel hoor het was “ Awesome, to start worldpeace here in Richfield “ tegen zoveel onschuld hadden we geen verweer.

Grv A & A

Reacties:

 1. Ankie schreef:

  de 45e staat!
  En de polygamie leeft nog volop, zo te zien aan de pics 😛 Het is maar goed dat jullie elkaar hebben, anders zou je toch verdrietig worden van al dat, dat op je netvlies blijft hangen…
  De mooiste miss is toch echt de jouwe, Albert.

  GroetZ, Ankie

  1. Albert Dedden schreef:

   HaHa en zo is dat….. Merci en tot binnenkort Grv A &A

Geef een reactie

Oh waar the hell zijn we...?

Alpenblüten…….

28 juni 2016