Planet Amerika !Nozzle Velocity

De snelheid waarmee brandstof ,de uitlaatpijp verlaat ! Vandaag naar Baker gereden in Nevada ,oftwel ca 350 mijl vanaf Monolake en met een verbruik van 1/5 ,leert een snelle rekensom dat we 150 dollar lichter zijn .Voor Joe Sixpack zal de prijs van de benzine echterwel een Pain the Ass zijn, maar wij verstoken lachend onze eurodollars.
Een prachtige plek gevonden bij Baker in Great Basin NP ,kampvuurtje , biertje en een groot stuk Lambchop.Alleen een nadeel ,dit is zo ver van de beschaving verwijderd ,dat we geen gebruik kunnen malen van de mobieltjes en de eerst volgende payphones is 15 km richting andere kant van de wereld. ( dit geld trouwens voor de hele woestijn ) maar we gaan proberen morgen te bellen , omdat we dan op weg gaan naar Zion NP .Hoe dan ook dit bedoelen ze dus met The Great American Outdoors en dat kunnen we beter vervangen door de Great American Indoors ,met deAirco aan omdat het hier rond de 35 / 40 C .
Oke we gaan morgen bellen ! Liefsen kussen van de mannen

PS dat we wel kunnen bloggen ,maar niet kunnen bellen ,komt omdat we door de woestijn kruipen als een soort digitale bloedzuigers op zoek naar onbeveiligde netwerken en daar hebben we er dus een van gevonden bij een pompstation

PS Nog bedankt voor jullie reacties , goed om te lezen ,dikke pret !

 

 

Geef een reactie

Oh waar the hell zijn we...?

Off we go ….

14 juni 2008