Alpenblüten…….

Zondag….Rustdag, dus niet….en zeker niet voor Jim & Becky Sixpack, want alles wat drijft, peddelt en zwemt was in de Pick-up geladen op weg naar Jenny Lake, waar we net op tijd voor de grote parkeerpaniek waren aangekomen om 3 parkeerplekken in beslag te nemen voor onze ruim bemeten caravan. Fuck we zijn net Duitsers, Jawohl…! Maar eerst onderweg nog even een Magic Moment meegepikt bij de Gros Ventre river waar Agnes haar sprookjesdier opdook uit de wilgetenen, een enigszins depressief ogend rendier, die onder grote belangstelling snel de bos weer introk.

Wij mochten ons Alpengevoel uitbundig vieren onderweg met de vele collega zondagswandelaars waar we al beppend de verschillende stadia van WeltUntergang & Schmerz van zowel de oude als nieuwe wereld hebben doorgenomen en ik kan inmiddels zeggen dat the Donald niet heel veel hartstochtelijke aanhangers kent en de gemiddelde Jimmy & Becky zich kapot schamen voor wat Amerika te bieden heeft. Maar ja wij konden mooi een tegenbod doen met de Brexit en het behoud van Scotland voor de Unie, jawel nog even en dan scheidt Wales zich ook nog af samen met Catalonie en Friesland, ik zeg Jawohl Vlad you lucky bastard…! Grv A & A

Alpenblüten…….

28 juni 2016

Reacties:

  1. Wout schreef:

    Zo te zien is Agnes met d’r nieuwe subframe al weer helemaal up to speed! One for the road Agnes!! 🍻 (Vooruit, ook eentje voor Albert).

    1. Albert Dedden schreef:

      HaHa klopt was een uitstekende investering, die laatste update met WiFi connectiviteit. Grv A

Geef een reactie

Oh waar the hell zijn we...?

Alpenblüten…….

28 juni 2016